Uitverkoop bij Hoed & Co

Bij Hoed & Co in Slikkerveer is de opruiming van de wintercollectie begonnen. Klanten kunnen nu profiteren van de actie ‘2 halen 1 betalen’. Het goedkoopste artikel krijgt men gratis. Op een aantal artikelen geldt deze actie niet. De voorwaarden van de actie zijn te vinden in de winkel aan de Prinses Margrietstraat 38. De openingstijden zijn op donderdag en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Met de opbrengst steunt Hoed & Co 30 kinderen in Tjsaad. Deze kinderen krijgen christelijk onderwijs, eten en medische zorg. Voor meer informatie kunt u kijken op: woordendaadwinkels.nl.

Zwerfvuil te lijf in Bolnes

Op zaterdag 5 februari wordt er weer zwerfvuil opgeruimd in Bolnes. Iedereen kan deze ochtend meehelpen met het opruimen van de rommel op straat. In afstemming met de andere vrijwilligers kan men een stukje van de wijk voor zijn/haar rekening nemen. Grijpers en vuilniszakken liggen klaar bij het “Bolwerk” van Buurtpreventie Bolnes aan de De la Reijstraat. Er wordt opgeruimd van 9.00 tot ± 12.00 uur. Na afloop wordt iedereen beloond met een drankje en een hapje.

Eten bij Aafje Reyerheem

Het restaurant van Aafje Reyerheem is weer wekelijks open voor wijkbewoners. Elke woensdag kan men vanaf 17.00 uur genieten van een gezellig diner in de zaal van de Torenmolen 1. Met samen eten kan men elkaar ook ontmoeten. Ook in Reyerheem zijn de coronamaatregelen van kracht. Bezoekers moeten acht slaan op de anderhalve meter en een mondkapje dragen als ze niet aan tafel zitten. Voor restaurantbezoek wordt bij binnenkomst ook de QR-code gevraagd. Wie wil komen eten kan reserveren bij de receptie van Reyerheem: 088 8231017.