De winkel van Mysiq Spirit
De winkel van Mysiq Spirit Foto:

Spirituele winkel van moeder en dochter

Zaterdag 5 februari opende Mystiq Spirit voor het eerst haar deuren aan de Kerkweg te Ridderkerk. De shop is opgezet door moeder en dochter die samen een grote passie delen. Ze zijn gespecialiseerd in edelstenen, kristallen, wierook, sieraden, zoutlampen, olie en diffusers en allerlei andere spirituele dingetjes.
“Ridderkerk heeft nog geen andere shop die voorziet in dit soort artikelen, we merken dat de vraag en interesse in spirituele ontwikkeling en spulletjes steeds groter wordt in de maatschappij. Nu al geven klanten aan ontzettend blij te zijn met ons winkeltje, dat is natuurlijk waar we het voor doen” aldus mede-eigenaresse Patricia Schouten enthousiast.

Naast allerhande wierookstokjes kan men in de winkel ook wierookhouders en wierookhars vinden. Ook geurproducten en kruidenthee met verschillende melanges behoren tot het aanbod. Ook kan men er slagen voor een windgong of een klankschaal met alle benodigdheden. Leuk om weg te geven is het cadeaudoosje met twintig verschillende edelstenen. Groot is het aanbod sieraden die men al of niet kan kiezen in relatie tot een sterrenbeeld.
De winkel is geopend van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Voor meer informatie en een overzicht van de artikelen: www.mystiqspirit.nl.