Romano Liefeld troeft twee spelers van Goudwaardse Boys af
Romano Liefeld troeft twee spelers van Goudwaardse Boys af Foto:

Bolnes moet het doen met gelijkspel

Op een moeilijk bespeelbaar veld kwam Bolnes niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Goudswaardse Boys. In de gure wind waren beide teams in de eerste helft aan elkaar gewaagd, al was Bolnes af en toe iets dreigender dan de ploeg uit de Hoeksche Waard. Na de rust kwam Bolnes goed uit de startblokken en waren er een paar kansen om te scoren. Dit lukte na ruim 10 minuten na een mooie aanval over rechts die werd afgerond door Raylicho Babel. Bolnes bleef op jacht gaan naar de tweede treffer. Die leek er ook te komen toen Gillian Fortes alleen op de keeper kwam, maar er werd onterecht gevlagd voor buitenspel. Misschien dat Bolnes daardoor even van slag was, want twee minuten later lag aan de andere kant de gelijkmaker achter doelman Mike Hamstra na overigens ook een mooie aanval van de bezoekers. Bolnes toonde karakter en ging weer op jacht naar een tweede doelpunt en slaagde hier een kwartier voor tijd in. Gillian Fortes was op links even aan de aandacht van de verdedigers ontsnapt en passeerde daarna doelman Huysers: 2-1. Daarna golfde de wedstrijd op en neer met mogelijkheden aan beide zijden. Goudswaardse Boys was op jacht naar de gelijkmaker en kreeg wat kleine kansjes. Aan de andere kant kreeg Bolnes ruimte om de wedstrijd definitief te beslissen, maar de finesse en wellicht ook kracht op het zware veld ontbrak om de bevrijdende treffer op het scorebord te krijgen. In de ijver om deze goal te maken liep Bolnes uiteindelijk zichzelf voorbij. In de 85e minuut was op rechts één van de Boys helemaal vrijgelaten waarna een prima voorzet volgde. De bal werd door de lange spits teruggekopt en daarna door Jacco Vink hard in de touwen geschoten.