Rijsoord begint teleurstellend

De hervatting van de competitie werd voor Rijsoord een deceptie. Uit bij Scherpenzeel werd met 6-0 verloren. Al na twee minuten stond de 1-0 op het scorebord.
De ploeg van trainer Clemens Bastiaansen had daarna een kwartier hoop dat het nog goed zou kunnen komen en kwam aanvallend beter in het spel. Het bracht niet de gelijkmaker. Binnen de twintig minuten stond er 3-0 op het bord en speelde Rijsoord een verloren wedstrijd. De tweede helft werd het nog erger met nog eens drie tegentreffers. Bastiaanse blijft desondanks hoopvol. “De jongens hebben echter hun stinkende best gedaan en na de rust hebben we ons systeem wat veranderd. Om toch nog wat terug te kunnen doen. Ik maak de spelers geen verwijten, want we blijven ons ontwikkelen en verbeteren. Alleen betaalt dat zich op dit moment niet uit. We moeten positief blijven werken met elkaar en dat gebeurt ook. Daar ben ik tevreden over” aldus de trainer.

Aanstaande zaterdag wacht Rijsoord een cruciale uitwedstrijd tegen Spijkenisse, de ploeg die nu met twee punten meer dan Rijsoord op de voorlaatste plaats van de ranglijst staat. De kans voor de Kraaien om de ronde lantaarn over te dragen.