Rijsoord Jo13-3 is blij met de sponsor
Rijsoord Jo13-3 is blij met de sponsor Foto:

Verrast met trainingspakken

Vorige week zijn de jongens en trainers van Rijsoord Jo13-3 verrast met nieuwe trainingspakken. Het sinds ruim een jaar in Rijsoord gevestigde ICT-bedrijf 4Consult wilde graag iets betekenen voor het dorp en de club en was gelijk enthousiast na de vraag of zij deze kanjers misschien wilden sponsoren. Hun online-werkplek Startportaal pronkt dan ook mooi op de rug van de nieuwe pakken. Hele blije jongens die nu nog meer hun best gaan doen om kampioen te worden. 


Handballers halen in

De handbaltopper tussen de heren van Drechtsteden en De Meeuwen, die 12 februari jl. werd afgelast, wordt komend weekend ingehaald. Na overleg tussen beide teams en het Handbalverbond is besloten deze wedstrijd zaterdag 5 maart in te halen. Om 19.30 uur zal in de Reyerhal op het Reyerpark het beginsignaal klinken.
Beide ploegen hebben momenteel de minste verliespunten in de eerste klasse C. Aangezien er nog veel wedstrijden te spelen zijn zal deze wedstrijd niet cruciaal zijn, maar kan toch worden gezien als een topper van twee teams die aanspraak willen en kunnen maken op een goede eindklassering.

Drechtsteden trainer Lazar Popov zal er alles aan doen om met zijn team de punten in Ridderkerk te houden. De toegang voor deze wedstrijd is gratis.