Barrie Tieleman met Dina Ruiter, die al ruim zes jaar mede het gezicht is van TwinSign Reclame
Barrie Tieleman met Dina Ruiter, die al ruim zes jaar mede het gezicht is van TwinSign Reclame Foto:

TwinSign in een groter jasje

Barrie Tieleman begon bijna veertien jaar geleden zijn bedrijf voor belettering kleinschalig op een unit aan de Tinstraat 6. De oud-speler van RVVH en vv Rijsoord had al snel een groter pand nodig en vond dat aan de Tinstraat 9.
“Mijn eerste bedrijfsactiviteiten waren het bedrukken van shirts en het maken van stickers en reclameborden. Natuurlijk kon ik profiteren van mijn netwerk binnen de voetballerij” zegt de ondernemer, die zijn activiteiten al snel uitbreidde met belettering voor winkels, kantoren en lichtreclame. Naast het bedrukken van sportshirts kwamen er ook het maken van logo’s op bedrijfskleding bij. “Dat kan met transferdrukken, zeefdrukken of borduren. Ook bedrijfslogo’s of emblemen kunnen we borduren op shirts, polo’s, sweaters, jassen en petjes. Dat ziet er prachtig uit” zegt Barrie enthousiast.
Ondernemers die kiezen voor bedrijfskleding met een logo kunnen bij TwinSign ook aan werkschoenen komen. “Die bieden we sinds anderhalf jaar ook aan en we willen hiermee naar een breder aanbod, een compleet assortiment dus. Dat is ook de redenen waarom we voor een ruimer pand hebben gekozen” aldus Tieleman.
TwinSign wordt ingeschakeld door veel ondernemers uit de directe omgeving, maar het bedrijf verwerft ook landelijke opdrachten. De nieuwste reclame-uitingen van Red Bull, die nu verspreid in het hele land bij verkooppunten staan, zijn vervaardigd in Ridderkerk.
Wie zich wil oriënteren op de mogelijkheden is van harte welkom aan de Tinstraat 9. Een afspraak maken kan via: info@twinsign.nl of 0180-499737. Website: www.twinsign.nl