Wederom winst voor Taveri

De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben de zege van een week eerder een goed vervolg kunnen geven. Afgelopen vrijdagavond werd in het thuisduel tegen degradatiekandidaat Avanti uit Hazerswoude wederom een ruime overwinning behaald. En opnieuw wist Hans Stapels zijn sterke spel van de laatste weken te bekronen met een hattrick. Ook Patrick Weijers komt ook op stoom en wist voor de eerste keer dit seizoen een ongeslagen avond te beleven. Robert Beenes kende echter een totale off-day en bleef derhalve met lege handen. Als leverde hij samen Patrick Weijers wel een degelijk dubbelspel af wat resulteerde in een eenvoudige zege. Eindstand derhalve 7-3 in het voordeel van de Ridderkerkers. Door de ruime uitslag is HBM/Taveri gestegen naar de tweede plaats op de ranglijst, al moet daarbij wel worden vermeld dat het een wedstrijd meer speelde dan de teams die er onder staan.
Komende vrijdagavond wacht opnieuw een thuiswedstrijd tegen een degradatiekandidaat en wel tegen hekkensluiter Taveba uit Barendrecht. Een eenvoudig klusje wordt dat echter niet daar beide teams elkaar door en door kennen en er bij een streekduel vaak derby-gevoelens een rol spelen.


Malipaard en Nagesser het sterkst in Dordt

De koppelwedstrijd van ERHV De Waal, die afgelopen zaterdag werd gehouden in Dordrecht, is gewonnen door het duo Malipaard en Nagesser. Zij haalden als enigen meer dan zes kilo aan vis uit het Wantij.
Uitslag: 1) D. Malipaard/J. Nagesser 6060 gram, 2) P. den Boer/B. van Loenen 5780 gram, 3) W. in ’t Veld/G. Spanjersberg 4260 gram, 4) H. van Vugt/B. Dorsman 2170 gram, 5) T. van de Ruit/J. van Gelder 2021 gram.
Op zaterdag 12 maart is de openingswedstrijd van de Sintserie. Er gaat in Groot-Ammers gevist worden op de steigers van de Ammersekade. De wedstrijd is van 8.30 tot 13.00 uur. Om 7.00 uur is de loting in het clubhuis in Rijsoord.


Drechtsteden moet wachten

Ze worden er bij Drechtsteden moedeloos van. Opnieuw ging de handbaltopper tussen de heren van Drechtsteden en De Meeuwen, die zaterdag 5 maart zou worden gespeeld, niet door. De tegenstander kon door vakanties geen team op de been brengen voor dit inhaalduel. De wedstrijd staat nu op de kalender voor donderdagavond 17 maart