RVVH bracht een slechte partij op de mat
RVVH bracht een slechte partij op de mat Foto:

RVVH moeizaam gelijk

RVVH heeft zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Heerjansdam zijn zeperd van vorige week in en tegen Brielle niet recht kunnen zetten. In een matige en alleen aan het slot spannende wedstrijd werd de derby tegen de Dammers met 2-2 afgesloten.
De eerste helft was ronduit slecht om te zien. Beide ploegen grossierden in foute passes en veel onnodig balverlies. Er waren dan ook nauwelijks kansen te noteren voor beide ploegen. Na bijna een half uur spelen kwam Heerjansdam wel tot een goede aanval waarbij Antonio Ilic ineens voor keeper Nikolic verscheen en de 0-1 kon binnen schuiven. Na de thee begon RVVH met drie verse krachten om zo wat aanvallender te kunnen spelen. Dat leverde wat kansjes op. Halverwege de tweede helft kwam Heerjansdam bijna op 0-2 maar Gert Jan Plaizier kopte te zacht in zodat Nikolic kon redden. Twee minuten later viel volkomen onverwachts aan de andere kant wel een goal. Railey Martijn wilde terug koppen op zijn eigen keeper maar kopte tot zijn eigen verbazing over hem heen waarna de bal tergend langzaam in het doel rolde: 1-1. Heerjansdam antwoordde met enkele goede aanvallen. Dit leverde vier minuten na de gelijkmaker al een goal op. Lukas Valster slalomde gemakkelijk door het hart van de RVVH-defensie en tekende de 1-2 aan. RVVH zette in op een waar slotoffensief om nog een punt te redden. Uit een van deze aanvallen legde Brandon Könemann kort voor de tijd de bal panklaar voor Remco Buist, die geen moeite had om vlak voor de doellijn de 2-2 te scoren.