Marcel Stadhouders in zijn nieuwe studio
Marcel Stadhouders in zijn nieuwe studio Foto:

Nieuwe fotostudio in Slikkerveer

Marcel Stadhouders van MSWP Fotografie heeft in Ridderkerk een nieuwe fotostudio geopend. Hij heeft zijn nieuwe werkruimte ingericht aan de Bourgondischelaan 30R in Slikkerveer.
Na de start van zijn eigen bedrijf kon de op de zakelijke markt gerichte fotograaf voor particuliere fotoshoots een lokaal huren bij Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer. “Nu anderhalf jaar verder is het tijd om de volgende stap te zetten” aldus Marcel. Op zijn allereerste folder stond de tekst “herinneringen voor later “ en dat is precies wat hij wil gaan maken in de nieuwe studio: “Kindershoots omdat de kinderen altijd veel te snel groot worden , foto’s van het gezin of de familie , en portretten van jong tot oud. Toen ik net begon met fotografie heb ik in het verpleeghuis waar mijn moeder woonde vrijwillig portretten gemaakt van de bewoners , ik had een MUAH uitgenodigd voor de make-up en de bewoners hadden een heerlijke tijd , prachtig! Maar wat nog mooier was waren de mails van de kinderen die ik kreeg nadat ik de foto’s digitaal naar hun had opgestuurd. Dankbaar waren ze met een portret van hun moeder of vader.”
Met een kleedkamer, make-up tafel en nieuwe apparatuur is de studio van alle gemakken voorzien om in een huiselijke sfeer foto’s te maken. Ook blijven shoots op locatie mogelijk. Afspraken kan men maken via de telefoon of via whatsapp op 06-15094181 (telefonisch of via whatsapp). Voor meer informatie: www.mswpfotografie.nl.