Rens Kok en Dick Verschoor met de Presentbal
Rens Kok en Dick Verschoor met de Presentbal Foto:

De Presentbal gaat van buurman naar buurman

In december '21 ontving Dick Verschoor de Presentbal in de hal van Van Gelder groente en fruit. Bij het in ontvangst nemen ging hij de uitdaging aan zijn bijdrage te leveren aan het werk van stichting Present Ridderkerk. Hij doet dat door verschillende activiteiten gericht op de opvang van gevluchte Oekraïners. In het pand aan de Havenstraat 53-59 is met heel veel vrijwilligers een noodopvang locatie voor 125 Oekraïners gerealiseerd. Nog steeds kunt u zich via Present melden om een bijdrage te leveren aan de opvang; er is meer dan genoeg te doen op en om de opvanglocatie om ervoor te zorgen dat deze mensen een veilig en huiselijk onderkomen hebben. 

Sociaal tuinieren
Om de bal door te geven hoefde Dick Verschoor het niet ver van huis te zoeken. Buurman Kok Hoveniers B.V. heeft de bal overgenomen en zal daarvoor zijn bijdrage leveren aan het sociaal tuinieren op zaterdag 9 april van 10.00 uur tot 14.00 uur in de Ridderkerkse Bloemenbuurt (Fresiastraat).
Namens Kok Hoveniers B.V. nam Rens Kok de bal in noodopvang locatie “De Haven” in ontvangst. Aan hem om deze weer zo snel mogelijk door te laten rollen naar een volgende ondernemer.
Wilt u meer weten over het werk van Present? Alles over de activiteiten is te lezen op: www.presentridderkerk.nl