Lisa, Lois en Sofie kwamen goed voor de dag
Lisa, Lois en Sofie kwamen goed voor de dag Foto:

Wedstrijdseizoen dames A-selectie OKK van start

Op zaterdag 2 april turnden Lisa, Lois en Sofie hun eerste individuele wedstrijd van het seizoen. De turnsters hebben dit seizoen al ervaring opgedaan in een team van OKK Ridderkerk, maar nu stonden ze er voor het eerst alleen voor.
Lisa had haar solodebuut in de eerste ronde. Ondanks wat zenuwen startte ze sterk op brug. Bij balk lukte het turnen van het altijd spannende bruggetje goed, maar waren er wel wat foutjes bij het verdere verloop op dit evenwichtstoestel.
Op vloer herpakte ze zich super en na een mooie ½ in, ½ uit bij sprong kon ze met een goed gevoel de wedstrijd afsluiten!

Beste score
In ronde 2 was het de beurt aan Lois en Sofie. Zij startten de wedstrijd op balk, wat altijd lastig is. Helaas maakten ook deze meiden een enkele fout bij dit moeilijke toestel. Op vloer herstelden beide turnsters zich prima en toonden ze hun vloeroefening met verve.
Op sprong toonde Lois ook de ½ in, ½ uit, terwijl Sofie een ½ in, hele draai uit turnde. Voor beide turnsters leverde dit de beste score op van de wedstrijd! Bij het laatste toestel, de brug ongelijk, lieten ze een foutloze oefening zien, waardoor ook zij met een tevreden gevoel de wedstrijdhal konden verlaten.
De basis voor een mogelijk mooi seizoen is gelegd.