De defensie van RVVH stond goed tegen Oranje Wit
De defensie van RVVH stond goed tegen Oranje Wit Foto:

RVVH weer bij de les tegen Oranje-Wit

Na de blamerende midweekse nederlaag tegen Kloetinge (7-1) heeft RVVH zich gerevancheerd tegen het Dordtse Oranje Wit. Met een 4-0 overwinning werd ook op de ranglijst afstand genomen van de Dordtenaren.
In het eerste half uur van de wedstrijd was er nauwelijks krachtsverschil te zien tussen de beide elftallen. De eerste kansen waren zelfs voor Oranje Wit. Na een kwartier draaide het beeld van de wedstrijd en kwamen er serieuze kansen voor de thuisploeg. Gino Stolk trof de buitenkant van de paal en Brendon Könemann stelde de keeper een paar keer op proef. Net voorbij het eerste halfuur schoot Sanzio Dieterich een vrije trap van net buiten de zestien hard en hoog in de touwen. Oranje Wit probeerde de bakens nu te verzetten maar meer dan enkele corners leverde dit niet op. Nikolic moest nog één keer de bal na een kluts uit de bovenhoek plukken maar verder werd Oranje Wit niet meer gevaarlijk. RVVH controleerde de wedstrijd en kwam tot een serie mooie aanvallen. Meer treffers volgden in de tweede helft. Een goed opgezette aanval via Stolk en Dieterich deed de bal bij Könemann belanden die Sanzio's voorzet goed binnen werkte: 2-0. Ruim een minuut later waren de rollen omgedraaid. Na een fout in de defensie van Oranje Wit gaf Könemann de bal voor op Dieterich die simpel de 3-0 kon aantekenen. Hiermede was de wedstrijd definitief beslist. Oranje Wit kreeg nog wel enkele kansjes maar de defensie van RVVH stond deze wedstrijd goed Acht minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd liep RVVH mocht Lopes Martins da Veiga op het randje van buitenspel doorgaan en kon alleen voor de keeper de eindstand op het bord zetten.