De jonge kampioenen van Saturnus
De jonge kampioenen van Saturnus Foto:

Saturnus E2 Kampioen

Het E2 team van handbalvereniging Saturnus is afgelopen weekend zaalkampioen geworden. Bijna alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen en ook tegen Roda`71 in Rotterdam Alexander was Saturnus te sterk voor de tegenstanders. Saturnus won met 10-2.
Toch was het even schakelen voor alle spelers. Op zaterdagochtend kwamen we bij Roda`71 aan en bleken we niet in een warme zaal te spelen maar buiten op het veld. Maar de E2 liet zich niet kennen en trok snel de trainingsbroeken aan en gingen vol strijd het veld op. Wat gingen ze rap van start. Jayden, Oona en Belle scoorden al snel. Waardoor het vertrouwen bij de spelers groeide. Daan speelde voor het eerst mee, maar dat was niet te merken. Julian K zorgde voor veel vermaak, door na zijn doelpunt een vreugdekreet eruit te gooien. Dit zorgde ervoor dat het publiek, maar zeker ook coach Marlous, aangezwengeld en nog fanatieker werd op de vroege zaterdag ochtend. Jayden gooide er met kracht een aantal ballen in het doel en Roshan had de wedstrijd van zijn leven. Zijn eerste twee doelpunten in zijn handbal carrière zijn een feit!
Maar sluit Lucas, Julian A en Sem niet uit, want ook zij hebben een topprestatie geleverd. Sterk verdedigd en zelf kansen gepakt om op het doel te gooien. Mats en Luuk waren helaas afwezig, maar waren op tijd om het kampioensfeest mee te vieren. Want dat werd goed gevierd met een gezamenlijke lunch en een middag bowlen.