Big Band en Radio.NL Zomertour

(vervolg van voorpagina)
Op zondag 5 juni is er een matineeconcert met de Sky Line Big Band (voorheen de Senioren Big Band Rotterdam), die vanaf 13.30 uur oude swingnummers laat horen. Tommy Scott draagt aan deze middag bij met successen van Tom Jones.

Doorkomst Roparun
Op maandag 6 juni wordt de doorkomst van de Roparun muzikaal omlijst. Vanaf 10.00 uur draaien dj's op het Koningsplein. Vanaf 14.00 uur zijn er optredens van onder meer Perry Zuidam, Belinda Kinnaer en Milène van der Smissen, bekend van het SBS-programma "Beat Me”.

Zomertour
Op zaterdag 10 september kan het weer groot feest worden met veel Nederlandse artiesten die op het podium komen met de Zomertour van Radio.NL. Over de datum van dit muziekfeest heeft de SER inmiddels een afspraak gemaakt met de zender. Nu wordt alles in het werk gesteld om voldoende sponsors voor dit evenement te vinden. De gemeente heeft zich reeds garant gesteld omdat er voor het vastleggen van de avond reeds een aanbetaling gedaan moest worden.


Inloopmiddag bij De IJsvogel

Op woensdag 6 april was de eerste inloopmiddag voor ouderen in Bezoekerscentrum de IJsvogel. Ongeveer 15 mensen trotseerden het weer en kwamen gezellig een kop koffie drinken. In de gesprekken werd duidelijk dat de men het vooral leuk vindt als er in het bezoekerscentrum wat georganiseerd wordt. De huidige expositie over de vlascultuur was een schot in de roos en er kwamen veel oude verhalen weer naar boven. Op elke eerste en derde woensdag van de maand is de inloopmiddag, de volgende is dus op 20 april.