Rond het eieren zoeken was er veel te doen
Rond het eieren zoeken was er veel te doen Foto:

Paaseieren zoeken op Buitenplaats Het Huys ten Donck was uitverkocht

Tweede Paasdag werd voor de tweede keer de nieuwe traditie 'Paaseieren zoeken in 't Donckse Bos' georganiseerd en alle kaartjes waren uitverkocht! Van jong tot oud kwamen de families erop af.
Door zowel (klein)kinderen als vaders-moeders-opa’s en oma’s werd druk gepuzzeld, over het Hazenpad gesprongen en gezellig de dag met elkaar doorgebracht in het prachtige voojaarsweer en het landgoed in bloei.

Leuk parcours
 De organisatie was in handen van Ideeteam Slikkerveer. Met een leuk parcours en enthousiaste vrijwilligers waren de uiteenlopende paasactiviteiten door het Bos uitgezet zoals eieren tellen in de bomen en struiken die speciaal door twee basisschool klassen van RSV Noord waren gekleurd, zakkenlopen met de hele familie over het Hazenpad, reebus letters zoeken in de Franse Tuin voor de winnende zin, ring werpen bij het Kinderspeelhuisje waar iedereen ook doorheen kon lopen, en uiteraard het Gouden Ei zoeken tussen alle andere eieren langs de Bomenlaan. Dit alles geflankeerd door twee heuse paashazen!
Op het gazon werd heerlijk gepicknickt in de stralende zon en iedereen leek echt te genieten van de unieke omgeving. Een geslaagde dag met dank aan Stichting Het Huys ten Donck, Ravott Koffie, Ideeteam Slikkerveer en vooral alle vrijwilligers, hopelijk tot volgend jaar weer!