Speeltuin Dillenburg opent met poffertjes

Zaterdag 23 april start het nieuwe speelseizoen voor de speeltuin, gelegen aan de Anna Paulownastraat achter het Dillenburgplein. Om 10.00 uur gaat de poort open en kan iedereen, groot of klein, deze dag de speeltuin gratis bezoeken. Voor de kinderen is het misschien ook prettig om er eens met de ouders en grootouders even uit te zijn. De speeltuin is feestelijk versierd en er klinkt er de gehele dag gezellige muziek. Bovendien is de poffertjeskraam weer aanwezig. Alle kinderen van de leden krijgen deze dag gratis poffertjes en limonade op vertoon van hun lidmaatschapskaartje.
De leden die voor 23 april hun contributie betaald hebben, kunnen bij binnenkomst de kaartjes afhalen. Als de contributie nog niet is voldaan kan dit contant, zodat ook deze kinderen hun kaartje in ontvangst kunnen nemen om gratis voor de consumpties in aanmerking te kunnen komen. Als U zich deze dag aanmeldt als lid komen ook uw kinderen hiervoor in aanmerking.
De poffertjes zijn uiteraard voor een ieder te koop maar ook een frisdrankje of een broodje met worst. Voor de kleintjes zijn er ijsjes, pakjes fris etc.

Speeltuin Tegelpad met smoothies

De peeltuin aan het Tegelpad in Slikkerveer start op zaterdag 23 april het nieuwe speelseizoen. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur. Er zijn verschillende activiteiten zoals een grabbelton en schminken. Ook kan iedereen tegen een kleine vergoeding een eigen fruitsmoothie maken. Net als voorgaande jaren is er een kleurwedstrijd. De kleurplaat is te downloaden van de website: www.speeltuinslikkerveer.nl. De kunstwerken kunnen t/m zaterdag 30 april worden ingeleverd. Daarna zal een strenge maar onpartijdige jury de winnaars kiezen in 3 leeftijdscategorieën.
Onze openingstijden zijn ongewijzigd gebleven, ook deze zijn te vinden op onze website. Tijdens de opening kan direct worden ingeschreven voor een abonnement, betaling dient ter plaatse worden voldaan (pinnen is mogelijk). Het inschrijfformulier kan ook van de website gedownload worden.