De bamd 4 Tune komt naar Rijsoord
De bamd 4 Tune komt naar Rijsoord Foto: TessaVerhoevenPhotography

BOLNES

Ruilmiddag
Zaterdag 30 april 2022 organiseert Postzegelver. R.E.O. van 14.00 tot en met 16.00 uur een ruilmiddag. Deze wordt gehouden in zalencentrum van de Protestantse Gemeente Bolnes, Pretoriusstraat 56 te Bolnes. U kunt ook uw verzameling aanvullen door postzegels tegen voordelige prijzen te kopen. Verzamelaars u bent van harte welkom, de toegang is gratis.

Internationale dienst

 "Zonder angst onderweg" is het thema van de Internationale samenkomst, zondag 1 mei in de Boezemkerk. Vertaling in het Engels, Arabisch, Farsi en OekraïensOns leven is als een ‘onderweg-zijn’. Voor de één is de bestemming duidelijk, terwijl het voor de ander onzeker is. Jezus wil ons de weg wijzen naar een bestemming waar je welkom bent en Hij belooft dat Hij onderweg niet van onze zijde zal wijken. ‘Wees niet bang, want de Heere je God is met je!’. Nieuwsgierig naar de bestemming en of het ook voor jou is weggelegd? Wees welkom in de internationale dienst. We lezen met elkaar Jozua 1:1-9. Spreker is Peter Huijser. De de deuren van de Boezemkerk, Pretoriusstraat 2 gaan open om 15:30 uur, aanvang is 16:00 uur. Voor kinderen tot twaalf jaar is er een kinderprogramma. Na afloop van de samenkomsten is er gelegenheid voor ontmoeting en zijn er broodjes en is er koffie, thee en fris.

Bingo in WVC Bolnes
Facet Ridderkerk organiseert maandag 2 mei een bingomiddag in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), Noordstraat 255a. Kom langs en doe mee met de bingo, maak een gezellig praatje met elkaar en leer andere buurtbewoners kennen. Iedereen is van harte welkom.
De zaal gaat open om 13.00 uur. De bingomolen draait van 14.00 tot 16.00 uur. Er worden acht rondes gespeeld en er zijn zestien prijzen te winnen. U wordt ontvangen door de gastvrouwen van Facet Ridderkerk. Een bingoplankje kost € 4,00 per stuk. Bij het eerste plankje ontvangt u een kopje koffie of thee.

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in het Wijkvoorzieningen Centrum Bolnes kunt u contact opnemen met: met Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen, via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl of bezoek de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie. 

Modeshow in WVC Bolnes 
Facet Ridderkerk organiseert op maandag 9 mei van 9.00 tot 12.00 uur, in samenwerking met de vrijwilligers van de Soos Bolnes, weer een gezellige modeshow in het Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (Noordstraat 255a). De modeshow wordt gepresenteerd door Van Der Klooster Mode
Van Der Klooster Mode is sinds 1978 gespecialiseerd in het verzorgen van modeshows en het verkopen van damesmode. De toegang is gratis, iedereen wordt getrakteerd op een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij. Inloop vanaf 9.00 uur, na de modeshow is de verkoop van de geshowde kleding.
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jacqueline Revier Sociaal werker Ouderen, via 0180 – 432 350 of via jacqueline.revier@facetridderkerk.nl Bekijk de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie over de activiteiten van Facet Ridderkerk.

DRIEVLIET

Dansavond met livemuziek in De Fuik
Zaterdag 30 april organiseert wijkvereniging Drievliet ’t Zand weer een dansavond in De Fuik. Deze keer met medewerking van zanger John van Krimpen. Er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar voor deze avond. Voor wie er een gezellig avondje op uit wil, wees er dan ook snel bij. Kaarten kosten € 7,50 en zijn te bestellen bij Carla Dijksman 06-38362336 of bij wijkcentrum De Fuik 0180-499844

RIDDERKERK

Filmmiddag: 
The Dark Horse
Vrijdag 29 april is er een filmmiddag in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. De film “The Dark Horse” staat op de agenda. De aanvang is 13.30 uur. Kosten voor deelname bedragen € 2,50, inclusief een kop koffie of thee.
The Dark Horse is een drama film uit Nieuw-Zeeland en duurt 124 minuten met Cliff Curtis, James Rolleston en Kirk Torrance. Eenmalige snel schaakkampioen onder de Maori, Genesis Potini, leeft met een bipolaire stoornis. Dagelijks moet hij vooroordelen en geweld overwinnen om zijn schaakclub, zijn familie en uiteindelijk zichzelf te redden.
 Iedere vrijdag zijn er gezellige ontmoetingsactiviteiten in Wijkcentrum West, zoals de filmmiddag, breimiddag, creatieve middag en bingo. Meer informatie vindt u op www.facetridderkerk.nl.

RIJSOORD

Top 2000-dienst in de Opstandingskerk Rijsoord
Op zondag 8 mei is er een bijzondere viering in de Opstandingskerk in Rijsoord. Die zondag komt de band 4Tune een TOP2000-dienst 2.0 met als thema ‘Ben ik goed genoeg?’ verzorgen. Dit is een themadienst gevuld met popmuziek en een inspirerend verhaal over de zoektocht naar jezelf en het vinden van God. 4Tune is een allround coverband bestaande uit gedreven artiesten die muziek verzorgt voor alle gelegenheden.

Waarschijnlijk ben je nieuwsgierig geworden hoe dit er allemaal aan toegaat. Kom dan zondag 8 mei naar de Opstandingskerk Rijsoord aan de Rijkstraatweg 95-97 te Ridderkerk.
Deze spetterende voorstelling voor jong & oud begint om 09.30 en duurt ongeveer een uur.

Koppel klaverjassen bij 
VV Rijsoord

RIJSOORD - Supportersvereniging V.V. Rijsoord organiseert vrijdag 6 mei een koppel klaverjaswedstrijd. Ook nu zijn er weer mooie prijzen te winnen. Maar gezelligheid staat hoger in het vaandel dan het winnen van prijzen. Voor deze klaverjas wedstrijden kunt men zich opgeven bij Wim de Jong: w.jong409@upcmail.nl. Maar ook bij een van de andere bestuursleden van de supportersvereniging. Aanvang: 20 uur. Inschrijven tot een kwartier voor aanvang.