Tessa, Lisa en Jayda.
Tessa, Lisa en Jayda. Foto:

Turnsters OKK goed op dreef

Op zaterdag 23 april turnden Lois, Sofie, Tessa, Jayda en Lisa van OKK de teamwedstrijd van het seizoen. 

Sofie turnde een nette brugoefening, met voor het eerst een handstand op de brug! Lois zette, ondanks een klein foutje, ook een nette brugoefening neer. Hierna volgde de balk. Dit is altijd een erg spannend onderdeel, maar de turnsters hebben beide een sterke balkoefening laten zien zonder vallen. Op vloer turnde Sofie een nette vloer oefening. Op sprong liet Lois een erg nette sprong zien. Uiteindelijk hebben de meiden een mooie 4e plaats behaald.

Tessa en Jayda startte de wedstrijd op balk. Met de aanwezige zenuwen en enige foutjes bleven de dames toch op de balk! Op vloer turnden Jayda en Tessa een super oefening met prachtige uitstraling. Sprong was voor beide dames geen probleem. 

Op brug was het nog even spannend voor de zolendraai van Tessa, maar dit ging super. Jayda turnde haar oefening goed door en eindigde met een prachtige salto. Het team eindigde als vierde. 

In de laatste ronde was het de beurt aan Lisa. De zenuwen waren flink aanwezig, maar Lisa startte geweldig op sprong met een prachtige 1/2 in 1/2 uit. Brug was ook een onderdeel wat perfect ging, geen foutjes en alles goed doorgeturnd. Op balk een klein foutje met het bruggetje, maar dit maakte ze goed met een geweldige vloeroefening. Lisa werd zelfs eerste op vloer.
Uiteindelijk eindige Lisa individueel heel knap als vierde in een sterk deelnemersveld.