Bestuurder Wooncompas vertrekt

Alfred van den Bosch vertrekt per 1 juli als bestuurder bij Wooncompas. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan als bestuurder bij Vivare in Arnhem. 

Van den Bosch begon als bestuurder van Woonvisie en gaf de strategie van de organisatie nieuwe energie en richting. Vanuit de traditionele verantwoordelijkheid van Woonvisie in de BAR-gemeenten onder Rotterdam versterkte en vergrootte hij de volkshuisvestelijke prestaties. 

In Ridderkerk kwam een grootschalig vernieuwings- en verduurzamingsprogramma op gang waarbij jaar op jaar meer dan honderd woningen worden vernieuwd. Tegelijkertijd pakte hij samen met de organisatie in Barendrecht de stilliggende nieuwbouwopgave in het uitbreidingsgebied Vrouwenpolder op. De Raad van Commissarissen gaat op zoek naar een goede opvolger.


Wegwerkzaamheden

De reconstructie van de IJsselmondse Knoop gaat een drukke fase in. De maand mei en de eerste week van juni staan in het teken van de aanleg van de dubbele kruisingen met de aansluitingen op de Verenambachtseweg, IJsselmondse Randweg, Dierensteinweg en Verbindingsweg en de aanpak van de afrit vanaf de A-15.  Daarnaast gaan de wegwerkers van start met de aanleg van de nieuwe fietsonderdoorgang onder de Verenambachtseweg.
Deze werkzaamheden zullen de nodige impact hebben op het wegverkeer. De komende weekenden en dagen staan de werkzaamheden gepland. Mocht er door bijvoorbeeld weersomstandigheden enige vertraging ontstaan, dan hebben ze twee reserveweekenden op de planning staan.
Kijk voor de volledige planning op https://www.docdroid.net/wXdmSfU/afsluitingen-pdf.