Eerste Zomeravondconcert

Vanuit de pegodetent in het Winkelhart van Ridderkerk zullen op vrijdagavond 6 mei weer muzikale klanken te horen zijn. Vanaf 19.30 uur gaat een nieuwe serie SER Zomeravondconcerten van start op het Sint Jorisplein. Er staan voor deze serie twintig concerten op het programma met uiteenlopende muziekgenres. 

Na een rigoureuze verbouwing van het winkelcentrum hebben ze weer alle ruimte voor de uitvoerende gezelschappen en het hopelijk weer ruim aanwezige publiek. Ook kunnen ze weer beschikken over het volledige aantal stoelen, en ook niet onbelangrijk, een plaats om deze droog te stallen vlak bij het podium. 

Op 6 mei All Stars van United by Music. Op 12 mei Popkoor Different Koek, 20 mei De Ridderkerkse Noordzangers, 27 mei Koor de Dukdalf en op 3 juni Excelsior Bolnes.

Moeders zwemmen
gratis

Moeders en Oma's mogen gratis komen zwemmen tijdens het familiezwemmen of recreatiefzwemmen, uitsluitend samen met een kind bij zwembad De Fakkel. Via de webshop kunnen er kaarten besteld worden. https://webshopridderkerk.recre
atex.be/Exhibitions/Overview.