ADVERTORIAL

IKEA Family

Word net als vijf miljoen anderen in Nederland lid van IKEA Family! Als lid profiteer je van heel veel voordelen. De meeste ken je waarschijnlijk al. Zo krijg je het hele jaar korting op geselecteerde IKEA producten en services, zowel online als in de winkel. Verder kun je je producten onbeperkt ruilen. En past het niet in de auto? Huur dan voordelig een boedelbak of een bus. 

Maar we bieden nog veel meer! Wist je bijvoorbeeld ook dat jij met het scannen van je pas, gebruik kunt maken van de gratis ‘oeps’-verzekering? Als er iets kapot gaat op weg naar huis, kan je het binnen 14 dagen gratis omruilen bij de balie van de klantenservice. En je hoeft je ook geen zorgen te maken om het kwijtraken van je bon. Download de app, dan heb je naast je digitale Family pas, ook altijd je digitale kassabon bij de hand! 

Stel online je boodschappenlijst samen, en kom voorbereid naar de winkel. Neem plaats in ons gezellige restaurant, en geniet van een gratis kopje koffie of thee, je hoeft alleen maar je pas te scannen! 

Doe je mee? Ga naar: www.ikea.nl/family en word lid! 


Blijven bewegen in Ikazia

REGIO - In het Rotterdamse Ikazia Ziekenhuis weten ze het zeker, bewegen heeft een positief effect op lichaam en geest. Voor en na een operatie of tijdens het ziek zijn is bewegen vaak het laatste waaraan gedacht wordt. Toch vindt Ikazia dat bewegen juist een belangrijke bijdrage levert aan het herstel van een patiënt.
Tijdens een ziekenhuisverblijf liggen of zitten patiënten gemiddeld 60 tot 90 procent van de dag. En dat komt echt niet altijd door iets medisch. Het blijkt dat patiënten veel meer kunnen bewegen dan dat nu gebeurt. Beweging voor, tijdens en na een ziekenhuisopname zorgt voor een betere conditie en sterkere spieren. Mensen worden ook zelfstandiger en de kans op complicaties is kleiner.
Zorgverleners kunnen patiënten stimuleren om uit bed te komen door bijvoorbeeld aan tafel te eten, op de afdeling een kleine wandeling te maken of door oefeningen in of naast het bed te doen die op een van de televisiekanalen te zien zijn.