Nieuwe theaterprogramma online

BARENDRECHT - Het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2022 - 2023 van theater Het Kruispunt staat op dinsdag 14 juni online en dan start ook de verkoop voor vrienden.

Op vrijdag 17 juni presenteert theater Het Kruispunt tijdens de Tip een aantal acts en artiesten die komend seizoen te zien zijn. Waarna de reguliere verkoop die zelfde avond omstreeks 22 uur van start gaat. Vrienden van het theater mogen deze avond gratis bijwonen. Zie ook: www.
theaterhetkruispunt.nl/vrienden

Lucas Jonkers dagwinnaar

REGIO - Binnen het beroemde race-circuit Spa-Francorchamps ligt ook het kleinere circuit, de kartbaan van Spa-Francorchamps. Dit kartcircuit was 1 mei het toneel van het NK Karten voor 4-Takt motoren. Voor Lucas Jonkers uit Rhoon zijn eerste NK wedstrijd in de ID Engines Senior klasse met zijn BirelArt kart.
Na een race in het voorseizoen te hebben gewonnen op kartbaan Strijen en een mooie tweede plaats op kartbaan Landsard in Eindhoven kwam met deze NK wedstrijd de werkelijke krachtmeting waarbij iedereen in de klasse aanwezig was. Het dagklassement wordt bepaald aan de hand van drie races. De stand na de derde race was gelijk met de Nederlands kampioen van vorig jaar. Echter doordat Lucas zich beter kwalificeerde werd Lucas uitgeroepen tot dagwinnaar.
Met de overwinning op zak gaat het nu richting Strijen waar in het laatste weekend van mei de volgende NK wedstrijd wordt verreden.

Goed herstel voor BVV

REGIO – BVV Barendrecht heeft zich goed hersteld van het dramatische verlies bij ACV. De rood-witten sloegen zaterdag op het eigen sportpark De Bongerd terug met een klinkende 6-0 zege op VVSB. De ploeg van trainer Richard Elzinga mag daarmee blijven hopen op een plek in de nacompetitie. Zaterdag speelt Barendrecht uit bij Stedoco in Hoornaar.