Redactiemail

Persberichten en liggende foto's voor De Combinatie dienen gestuurd te worden naar redactiecom
binatie@barlokalemedia.nl. Alle andere mailadressen worden vanaf nu niet meer gebruikt.


Silent disco voor Alpe d’HuZes

De Loods organiseert, in samenwerking met Silent Party Ridderkerk, zaterdag 21 mei een silent disco. De opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel Alpe d’HuZes. 

Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij zo’n 5.000 deelnemers maximaal zes keer de Alpe d’Huez beklimmen. Dit doen zij fietsend, hardlopend of wandelend onder het motto: ‘opgeven is geen optie’. Het doel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. 

In Nederland krijgt een op de drie mensen te maken met kanker. Ook medeorganisator Rosalinde van Bennekom, heeft van dichtbij meegemaakt hoe kanker zelfs de sterkste mensen machteloos maakt. Daarom neem ze donderdag 2 juni deel aan Alpe d’HuZes. ,,Voor mijn moeder en alle anderen die met kanker te maken krijgen, loop ik die berg op.” 

Iedereen van 18 jaar of ouder is van harte welkom. Het evenement start om 21 uur en duurt tot 1 uur. Tickets zijn te bestellen via de website van De Loods.


Boom van
het jaar

REGIO – De provincie Zuid-Holland is op zoek naar ‘De boom van het jaar’. Welke boom met een verhaal, verdient deze titel? Meld de boom met zijn verhaal aan via www.deboomvanhetjaar.nl.