Rommelmarkt bij Harmonie

Momenteel worden bij muziekvereniging Harmonie Slikkerveer de puntjes op de i gezet om vrijdagavond en zaterdag 27 en 28 mei weer tot een groot succes te maken. De afgelopen maanden is er door vrijwilligers een enorme hoeveelheid koopwaar verzameld.
Niet alleen verzamelaars kunnen hun hart ophalen op de tweedaagse rommelmarkt, ook starters kunnen er terecht voor huisraad, fervente puzzelaars voor vele uren puzzelplezier, en speurneuzen voor allerhande moois. De organisatie hoopt op een mooi weekend.
Alle spullen zijn op categorie gesorteerd, om het “winkelgemak” van de bezoekers te vergroten. Ingericht worden kramen met boeken, kleding, speelgoed, huisraad, koper, riet en serviesgoed, elektra, lampen en allerlei snuisterijen. Grotere attributen worden op een veld uitgestald. Verder is er een plantenkraam en kan men zichzelf verwennen met een verse smoothie, broodje hamerburger of suikerspin. Het rad van avontuur zal draaien voor het verdelen van vele prijzen.
De rommelmarkt aan de Prinsenstraat 76 is vrijdag van 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Heroïne in bedrijfspand

Bij een onderzoek in een bedrijfspand aan de Schaapherderweg in Ridderkerk is vorige week 241 kilo heroïne aangetroffen. De aanwezige mannen in de loods zijn daarbij aangehouden.
Het betreft zes verdachten waarvan drie in de leeftijd van 23, 27 en 33 jaar afkomstig uit Rotterdam, een 32-jarige man uit Barendrecht, een 35-jarige man uit Maassluis en een 20-jarige Schiedammer. In het pand werd ook een vuurwapen aangetroffen. Alle verdachten zijn in bewaring gesteld. Naar de herkomst van de heroïne en de betrokkenheid van de verdachten wordt verder onderzoek ingesteld.