Nieuw editie van Etalage

Afgelopen week is alweer de derde editie van magazine Etalage verspreid in de regio.Het lifestyle magazine vol bijzondere verhalen van ondernemers uit de BAR-gemeenten, tips over wat er te doen valt en nog veel meer interessant nieuws. In deze uitgave staan onder meer tips voor leuke uitjes met kinderen, kanoën van Barendrecht naar Rotterdam en portretten van ondernemers die kleur geven aan de regio.
Het magazine is te verkrijgen bij o.a. supermarkten, gemeentehuizen, bibliotheken en nog veel meer leeslocaties zoals de horeca.

Kantoor BAR gesloten op vrijdag 27

Het kantoor van BAR Lokale Media in Barendrecht is vrijdag 27 mei gesloten. Maandag 30 mei zijn de medewerkers weer bereikbaar. Voor het aanbieden van kopy gelden geen afwijkende tijden. Een week later in het Pinksteren. Materiaal voor de Combinatie van donderdag 9 juni moet bij voorkeur binnen zijn op vrijdag 3 juni.

Explosie in bestelbus

Maandagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een bestelbus in brand aan de Reijerweg in Slikkerveer. Er bleek zich een explosie te hebben voorgedaan waarbij de bestuurder zwaargewond raakte. Voor hem kwamen de ambulance en traumahelikopter ter plaatse. De bestelbus stond aan de voorzijde inmiddels volledig in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle. Er werden meerdere gasflessen uit het voertuig gehaald.