Aaron Plaizier opende de score (foto Roelie 't Jong)
Aaron Plaizier opende de score (foto Roelie 't Jong) Foto: Roelie `t Jong

RVVH deelt met Heerjansdam

RVVH haalde zaterdag op de valreep een puntje bij Heerjansdam. De streekderby op de Molenwei leek een overwinning te worden voor de thuisploeg, maar in de tweede minuut van de blessuretijd schoot Jordey van Dam de gelijkmaker binnen: 2-2. Bij rust stond Heerjansdam met 1-0 voor door een treffer van Mathijn Valster. In de tweede helft maakte Brendon Könemann al snel gelijk. Zes minuten vierde Heerjansdam weer een voorsprong na en rake kopbal van Lukas Valster. RVVH-keeper Elkhuizen hield daarna met enkele reddingen in de wedstrijd. De stormloop van RVVH in de laatste tien minuten leek aanvankelijk niets opleveren, maar de verdiende gelijkmaker viel alsnog.

Eenvoudige winst voor Slikkerveer

Slikkerveer boekte zondag een eenvoudige overwinning op de amateurs van FC Dordrecht. De laatste uitwedstrijd van dit seizoen werd met 1-5 gewonnen. Bij rust was het 0-3 door doelpunten van Aaron Plaizier, Chevillio Halden en Mitchell Drogt. In het tweede deel konden treffers gevierd worden van Ronald Capelle en opnieuw Halden. Een slippertje in de defensie van Slikkerveer leverde de Dordtenaren de eretreffer. Op Tweede Pinksterdag besluit Slikkerveer de competitie met een thuiswedstrijd tegen Dubbeldam.