Liesbeth Vlasblom presenteert haar mozaïekwerk
Liesbeth Vlasblom presenteert haar mozaïekwerk

Open atelier met mozaïekkunst

Algemeen

RIDDERKERK - Wie houdt van kleurige kunst is op zaterdag 11 juni bij Liesbeth Vlasblom aan het juiste adres. Zij is mozaïste en maakt mozaïek op geheel eigen wijze. In haar werk combineert ze scherven van keramiek en porselein uit voorbije dagen met glas, kralen en gevonden vindsels. 

Daarvoor struint ze graag op rommelmarkten en in kringloopwinkels op zoek naar bijzonder serviesgoed met mooie kleuren en patronen. Delfts blauw, Makkums aardewerk, jaren-70 bordjes, van alles kan ze gebruiken. 

Combinatie van materialen
“Mijn werk laat mijn liefde zien voor keramiek en porselein uit voorbije dagen. Ik hou van de combinatie van kleuren, materialen en stijlen. Makkums aardewerk combineer ik met chinees porselein, jaren ‘70 servies en Gouds plateel. Delfts blauw, Pools servies of werk van de keramist gaat samen met Engels Royal Doulton en Portugees aardewerk.En zo wordt oud, gebroken of beschadigd weer nieuw.E n zo wordt oud, gebroken of beschadigd weer nieuw in de unieke mozaïekkunst die zij maakt” aldus Liesbeth.
Tijdens het Open Atelier op zaterdag 11 juni is iedereen van harte welkom van 11.tot 17.00 uur aan de Bliek 27 in Ridderkerk-Drievliet. Voor meer informatie: www.atelierrondomkleur.nl