Juf Rosemarie ziet kinderen met opvallend haar
Juf Rosemarie ziet kinderen met opvallend haar Foto:

'Bad hair day' voor zilveren juf Rosemarie

Op vrijdag 3 juni was het feest op CBS De Regenboog. Juf Rosemarie werd met alle groepen feestelijk onthaald op het plein, want op 29 april was het 25 jaar geleden dat juf Rosemarie begon aan haar loopbaan in het onderwijs. Dit jubileum wilden de school natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! In de groep van de juf was het heel de dag feest. 25 jaar geleden begon juf Rosemarie haar onderwijs loopbaan op de toenmalige CNBS De Regenboog te Slikkerveer. Nadat haar kinderen geboren zijn heeft ze een tijdje in Papendrecht gewerkt, gevolgd door Sliedrecht en Barendrecht. Maar het Ontwikkelingsgerichte Onderwijs op de Regenboog had haar hart gestolen en gelukkig keerde ze terug.
Als thema voor deze dag is gekozen voor 'Bad hair day'. Alle kinderen kwamen op deze dag met een leuk, grappig of gek kapsel naar school komen. Dat zeg er echt heel feestelijk uit.
Na schooltijd was er nog gelegenheid voor belangstellenden om Rosemarie met dit jubileum te feliciteren. We hopen dat ze nog lang juf blijft op onze school.