Arie de Klerk met zijn eerbetoon
Arie de Klerk met zijn eerbetoon Foto:

Erelid van V.V. Rijsoord 35Plus

Arie de Klerk is woensdagavond 25 mei na de wekelijkse trainingsavond in het zonnetje gezet door zijn teamgenoten van V.V. Rijsoord 35Plus.Vorig jaar heeft Arie de leeftijd van 65 jaar bereikt. Hij is al vele jaren actief lid van de vereniging. Op woensdagavond zet hij nog zijn beste beentje voor op het trainingsveld tussen de leden van de 35Plus. Zij konden zij niet anders dan Arie te benoemen tot erelid van hun team. Na een korte toespraak van de aanvoerder en luid applaus kreeg Arie een onderscheiding op eremetaal en een smakelijk cadeau uitgereikt namens zijn team.


RVVH heeft een slechte 'generale'

RVVH maakte een slechte beurt in de laatste reguliere competitiewedstrijd. Thuis werd tegen Terneuzense Boys een verdiende 1-3 nederlaag geleden. De gasten verzekerden zich hiermee voor weer een jaar in de eerste klasse.
RVVH had zo een slechte generale repetitie in de aanloop naar de nacompetitie, die op zaterdag 11 juni start met de uitwedstrijd om 14.30 uur in Waardenburg tegen WNC. Afgelopen zaterdag was er over en weer veel balverlies en slordig spel. RVVH kwam op voorsprong na een vrije trap van Sanzio Dieterich, die Jordey van Dam simpel kon binnentikken. Twee minuten later was het weer gelijk nadat RVVH de bal uit een corner niet goed wegwerkte. Na een uur werd met een counter de wedstrijd beslist: 1-3.