Koekeloeren bij Sursum Corda

Op zaterdag 11 juni organiseert de KoekeloerenMarkt-commissie van muziekvereniging Sursum Corda weer een markt in clubgebouw ”de Kraaienoot”. In het gebouw aan de Rijksstraatweg 287 wordt om 10.00 uur met de verkoop gestart. Aangeboden wordt onder meer allerhande “bruikbare rommel”, elektra, kleding en boeken. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Het rad van avontuur zal draaien voor de verdeling van mooie en lekkere prijzen. Rond 14.30 uur is de trekking van de ingeleverde strookjes van de huis-aan-huisfolders. De markt sluit ca. 15.00 uur. De opbrengst is bestemd voor verenigingsactiviteiten van Sursum Corda.


Nacht van Gebed

In Ridderkerk wordt dit jaar met de Nacht van Gebed meegedaan in gebouw Obadja aan de Schepenstraat 4. In de nacht van vrijdag 17 juni op zaterdag 18 juni kan iedereen hier mee bidden tussen 22.00 en 04.00 uur. Men mag komen en gaan wanneer men wil en aanschuiven bij een groepje om te bidden.
Overal in Nederland, België en andere landen komen mensen deze nacht samen om te bidden. Op honderden plekken staan christenen met name deze nacht stil bij het lijden én het geloof van hun broers en zussen in landen als Afghanistan, Noord-Korea, Libië, Kameroen en Mexico.