Zomerchallenge bij RLTC

De tenniscompetitie is afgelopen en de zomer is in aantocht. Tijd voor vakantie! Of misschien voor een nieuwe uitdaging zoals de zomerchallenge van RLTC.
Tegen gereduceerd tarief kan men vanaf 1 juli drie maanden onbeperkt komen tennissen en deelnemen aan de activiteiten op het tennispark in Bolnes. Denk aan een avondje Onderlinge, de laddercompetitie, diverse eendagstoernooien of de Clubkampioenschappen. Wie gelijk een groter toernooi aandurft kan meedoen met het Blitz Open Toernooi dat RLTC organiseert van 9 t/m 17 juli. Er wordt gespeeld op actuele rating in de categorie 17 of 50+ in het enkel,- en/of dubbelspel. Daarnaast zijn er in de regio vele andere toernooien ingeschreven kan worden.
Eerst komen kennismaken? Kom dan naar de Open Dag van RLTC op zaterdag 2 juli. Het tennispark aan het Dijkpad 1 in Bolnes staat dan voor iedereen open vanaf 11.00 uur. Meer informatie over de Zomerchallenge en het Blitz Open Toernooi is te vinden Facebook pagina van RLTC en op de website van de club: www.rltc.nl.


Zomerklaverjas bij `De Laatste Slag´

Klaverjasvereniging "De Laatste Slag” organiseert vanaf maandag 4 juli "zomer klaverjassen” in de recreatieruimte van WVC Bolnes. Er staan in de vakantiepeiode zeven maandagavonden op het programma, waaraan ook door niet-leden kan worden meegedaan.
Deze klaverjasavonden maken het mogelijk om kennis te maken met de vereniging. Er wordt op deze avonden individueel gespeeld met drie keer 16 speelbeurten. Deelname kost € 2,50 per keer.
Het kaarten in de zaal aan de Noordstraat 255a begint om 20.00 uur.
Op maandag 22 augustus is er een speciale kaartavond voor leden met een besloten karakter. Vanaf 29 augustus wordt gestart met het klaverjassen in verenigingsverband. Ook dit staat uitsluitend open voor leden, maar nieuwe leden zijn van harte welkom bij de seizoensstart.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Jan van der Sluijs: 0180-410975 of sluijs16@kpnplanet.nl.