"Wij kijken niet naar wat een kind niet kan" (archieffoto Het Zonnekind)
"Wij kijken niet naar wat een kind niet kan" (archieffoto Het Zonnekind) Foto:

Meedoen met Het Zonnekind

Is Uw kind gelukkig? Met deze vraag houden de docenten van het Zonnekind zich bezig om hier een antwoord op te vinden of dit zo is of niet. En wat je er aan kunt doen.
Stichting Het Zonnekind heeft zeer deskundige docenten in dienst, die zich volledig inzetten om het Zonnekind centraal te stellen. De methode van het Zonekind is uniek, omdat kinderen bepalen hoe de les verloopt. Kinderen worden volledig ontspannen gemaakt door de andere kinderen en er wordt positieve energie. Daarna kan elke deelnemers zelf bepalen welke oefenstof hij of zij wil gebruiken voor de les.

Kind in middelpunt
“Kortom, wij kijken niet naar wat het kind niet kan. Maar juist wat hij of zij leuk vindt en zelf graag wil gaan doen” aldus de begeleiders: “Dan merk je gelijk dat de sfeer anders wordt en het kind dat in het middelpunt van de belangstelling staat, als van zelf zijn verantwoording neemt. En anderen zelfs corrigeert en zelf les gaat geven en de leiding gaat nemen tijdens de les.”
Er wordt altijd veel gelachen en plezier gemaakt. Dit verhoogt het gevoel van blijdschap en geluk.

Kennismaken
De lessen worden gegeven aan de Platanenstraat 6 in Ridderkerk-West. De lessen zijn op dinsdag vanaf 16.00 uur voor kinderen van 3 t/m 6 jaar, vanaf 17.00 uur voor kinderen van 7 t/m 11 jaar en voor pubers vanaf 12.00 uur vanaf 19.00 uur. Ouders en kinderen zijn van harte welkom om een keertje te komen kijken.
Voor meer informatie: www.het-zonnekind.com of bellen naar 0180-417135,of 06 1772 2323.