Open Toernooi bij RLTC

Van 9 t/m 17 juli organiseert RLTC het Blitz Open Toernooi op het tennispark in Ridderkerk-Bolnes. Er wordt gespeeld op actuele rating in de categorie 17 of 50+ in het enkel,- en/of dubbelspel. Kosten voor zijn € 10 per onderdeel. Inschrijven kan t/m maandag 4 juli. Op vrijdagavond 15 juli is er een feestavond met live muziek. Inschrijven kan via: mijnknltb.toernooi.nl of www.toernooi.nl.

Zomertennissen
Deze zomer is het mogelijk om voor een leuk tarief een paar maanden bij RLTC te komen tennissen? Alles hierover kan men op zaterdag 2 juli horen tijdens de Open Dag van de tennisclub. Of kijk op de Facebook pagina of de website www.rltc.nl voor meer informatie over de Zomerchallenge.

V.d. Padt wint in Loosdrecht

De verrassingswedstrijd van ERHV De Waal was afgelopen zaterdag aan de Loosdrechtse Plassen. “s Ochtends vroeg gingen 25 wedstrijdvissers naar deze onbekende bestemming om er vanuit een bootje en vanaf de kant te vissen. Dat ging Gerrit v.d. Padt het beste af. Hij ving twee keer zoveel dan de nummer twee en drie.
Uitslag: 1) G. v.d. Padt 21.820 gram, 2) G. Middelveld 11.010 gram, 3) P. Monster 10.415 gram, 4) A. Middelveld 5195 gram, 5) M. Giljamse 4950 gram.

Den Besten is de beste

Het is Siem den Besten gelukt om het jeugd open tennistoernooi van d' Oudelande te winnen. De Abbenbroeker kreeg het echter niet cadeau. In een poule van 5 werd er hard gestreden tussen den Besten, Mats Vermeeren en Thijmen Engelaan. Zij waren duidelijk de besten in de poule en verloren maar 1 wedstrijd. Daarnaast hadden zij even veel sets gewonnen en een nederlaag tegen elkaar geleden zodat ook onderling resultaat niet van toepassing was. Er moest dus uiteindelijk naar het aantal gewonnen en verloren games worden gekeken om te bepalen wie de titel won. Den Besten bleek hierin de beste score te hebben gehaald en werd zodoende eerste voor Vermeeren en Engelaan.