Onder de indruk in de politieauto
Onder de indruk in de politieauto Foto:

Boef gepakt bij De Bron

Afgelopen zaterdag werd bij kinderdagverblijf De Bron (en groep het Mosterdzaadje)  in Rijsoord uitbundig feest gevierd! Ruim 300 mensen bezochten het zomerfeest. Het kinderdagverblijf vierde die dag het 33-jarig bestaan. Al sinds 27 juni 1997 wordt dit feest jaarlijks gevierd, want toen vestigde het kinderdagverblijf zich op de huidige locatie in Rijsoord, nu precies 25 jaar geleden.
De afgelopen jaren kon dit feest niet doorgaan door de pandemie. De kinderen en ouders hebben er een poos op moeten wachten, dit maakte het feest extra speciaal. De kinderen kregen bij binnenkomst een strippenkaart waarmee zij allerlei spelletjes konden doen zoals; blikgooien, eierkoek versieren, grabbelen, een rijbewijs halen, koemelken, schminken, enz.

Beroepen
Het feest had het thema beroepen. Al de 7 groepen hadden een eigen beroep gekozen. Zo waren er postbodes, politieagenten, conducteurs, piloten, dokters, bakkers en nog veel meer.
Er kwam zelfs een echte politieagent met een politiewagen. De kinderen mochten in de politieauto kijken en er werd zelfs een papa (die als boef verkleed was) gearresteerd. De kinderen waren onder de indruk van dit politieoptreden.
De kinderen kregen als zij hun volle strippenkaart inleverden voor zij weer naar huis gingen een lekker ijsje van de tuk-tuk. Het was een geslaagde dag.