Cocaïne voor 470.000 euro

Vrijdagavond zijn twee mannen, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats, in Ridderkerk aangehouden nadat kort ervoor door agenten een drugsoverdracht was verijdeld.
De auto van één van de verdachten gaf rond 21.00 uur een ‘ANPR-hit’. De gelezen kentekenplaat was voor de politie genoeg om de auto te volgen. Gezien werd dat de bestuurder contact maakte met een andere automobilist. Het bleek te gaan om een cocaïneoverdracht, die door ingrijpen van de politie mislukte. Een 32-jarige man, die 18 kilo coke aan het ‘ordenen’ was, werd aangehouden. Een 50-jarige man, die een volle bigshopper, gevuld met 470.000 euro in contanten, bij zich had werd eveneens ingesloten.


Koffieochtend in ‘t Visnet

Donderdag 7 juli is er weer de maandelijkse koffieochtend voor de buurt in Slikkerveer. Iedereen die het leuk vindt om mensen te ontmoeten, zin heeft in een gezellig praatje met een kopje koffie of thee is deze morgen van harte welkom in ‘t Visnet aan de Graaf Lodewijkstraat 25. De deur staat voor iedereen open van 10.00 uur tot 11.30 uur.