De nieuwe inrichting van de Auping Store in Barendrecht
De nieuwe inrichting van de Auping Store in Barendrecht Foto:

Auping Store geheel vernieuwd

BARENDRECHT - De Auping Store Barendrecht is compleet verbouwd en daarmee klaar voor de toekomst.
De winkel biedt het complete assortiment van Auping. Wie op zoek is naar een matras, kan hier proefliggen. Zo kan het verschil worden ervaren tussen een spiraalbodem of boxspring. Ook kunnen vlakke, handverstelbare en elektrische bodems worden getest.
De experts van Auping geven deskundig slaapadvies. Ze helpen bij het kiezen van een bed of matras te kiezen, die écht bij de klant past. Ook voor de styling van jouw slaapkamer kan men hier terecht. "Voel aan stoffen, kies je kleuren en stel zo jouw eigen slaapkamerstijl samen. We nemen de tijd voor jou, je kan bij ons een winkel afspraak inplannen wanneer het jou schikt”, verzekert men bij de Auping Store Barendrecht.
Duurzaam
Bij Auping Store Barendrecht wordt gewerkt aan een duurzame wereld. Een wereld waarin niks wordt verspild, maar alles wordt hergebruikt voor de volgende generatie. De introductie van Auping Evolve, het eerste volledig circulaire matras ter wereld, was de eerste stap in de richting van een nieuw, circulair, matrassenassortiment. Nu heeft Auping ook haar premium matrassenassortiment vervangen door Auping Elysium en Auping Elite. Elk matrastype is verkrijgbaar in 4 verschillende soorten ondersteuning en in 3 hardheden.  Wie tot en met 17 juli een nieuw Auping matras koopt, ontvangt een kussen (ter waarde van 149 euro) cadeau. Dit aanbod geldt alleen bij Auping Store Barendrecht, en alleen in de actieperiode.