INGEZONDEN

Genieten van minigolf
Ik ga wat vertellen over de minigolfclub Hole Ridders. We hebben in de maand juli hele mooie dagen gehad. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli hadden we matchplay wedstrijden. Er was door 50 golfers ingeschreven. Het waren mooie dagen met heel mooi weer.
Op maandag 11 juli hadden we een groep mensen van De Zonnebloem, die ook een balletje wilden slaan. Op die dag hadden we ook mooi weer en, nadat er koffie met een appelgebakje genuttigd was, gingen ze heel fanatiek golfen. Er waren ook nog een paar prijsjes en iedereen heeft het naar zijn zin gehad.
Facet had gevraagd of ze onze accommodatie op 18 juli mochten gebruiken voor een grote groep jongeren. Er waren bij elkaar 61 jongens en meisjes. Het was op die dag erg heet, maar het was goed georganiseerd. Ze hadden volop flesjes water bij zich en na het golfen mochten ze allemaal een ijsje uitzoeken. Ook dit was een geslaagde dag.
En nu komt er op zondag 31 juli nog een toernooi dat ze 2 maal 2 noemen. Dan gaan er twee koppels tegen elkaar spelen, net zo lang tot er een winnaar is.
Als er mensen zijn die dit eens willen zien, dan bent u van harte welkom. U kan bij ons op het terras een consumptie nuttigen en eventueel vragen stellen aan de wedstrijdgolfers, want die zijn echt fanatiek.

J. Verveer


Koppelwinst De Leeuw-Monster

De tweede nachtwedstrijd voor koppels van ERHV De Waal is riant gewonnen door het duo De Leeuw en Monster. Zij hielden afgelopen weekend de rest van het veld op ruime afstand.
Uitslag: 1) J. de Leeuw / P. Monster 81.840 gram, 2) John en Martin Ahoy 28.900 gram, 3) P. Krijgsman / M. Buitendijk 26.010 gram.

Komende zaterdag is de zesde wedstrijd in de kerstserie van de Rijsoordse hengelsportvereniging. Hiervoor wordt van 7.00 tot 13.00 uur gevist in Ridderkerk en omgeving.