INGEZONDEN

Veel plezier bij 
het minigolfen
Hierbij een update van de Hole Ridders. We zijn in 1984 op het terrein in het Oosterpark begonnen met golfen voor de eigen leden. Vanwege het verbod dat voor de Theetuin was opgelegd mochten er geen recreanten op onze baan golfen. Gelukkig is dat in de jaren negentig teruggedraaid.
Vanaf die tijd hebben veel mensen ons gevonden om met elkaar een rondje te golfen en na het golfen nog even te genieten op ons terras.
We hebben een bestuur dat heel goed is. Onze voorzitter is Simon Lodder, die begonnen is met een Spar-winkel op de Groen van Prinstererweg en die een paar jaar geleden zijn AH-winkel overgedragen heeft aan zijn dochter. Dus hij heeft nu weer wat meer tijd om bij ons te komen kijken.
Het is jammer dat het de laatste dagen zo warm is geweest. Het was niet te doen om te golfen. We hopen dat het voor ons iets koeler wordt, zodat w meer mensen kunnen verwelkomen. Onze openingstijden staan op de website. En als u zegt: ik vind het gezellig om alleen wat te komen drinken, bent ook u van harte welkom. U zult versteld staan van onze prijzen. Dus als u een rondje aan het fietsen bent of aan het wandelen; stop dan even bij ons.

J. Verveer


Smitshoek troeft RVVH af

RVVH heeft het Van Donge & De Roo toernooi bij Smitshoek niet kunnen winnen. Het drieluik met Smitshoek, RVVH en RVVH bracht de ploegen twee keer tegenover elkaar in wedstrijden van elk 45 minuten. RVVH speelde op de openingsavond met 0-0 gelijk tegen RVVH en won met 2-3 van Smitshoek. Afgelopen zaterdag bleef het treffen tussen RVVH en Heerjansdam opnieuw doelpuntloos. Voor de toernooiwinst was het duel met Smitshoek beslissend. RVVH had genoeg aan een gelijkspel, maar moest een 1-0 nederlaag incasseren. De thuisploeg was dik een halfuur de bovenliggende partij en bekroonde dit met een doelpunt van Danilo Alkemade, die raak kopte uit een voorzet. Het slotoffensief van RVVH resulteerde in enkele schoten, maar keeper Kristian v.d. Tempel liet zich niet verrassen.