"Something Else" zingt op 2 september in het centrum (foto Ottto Goedhart)
"Something Else" zingt op 2 september in het centrum (foto Ottto Goedhart) Foto: Otto Goedhart - og@omito.nl

Popkoor in Winkelhart

Algemeen

RIDDERKERK - Vrijdagavond 2 september wordt het programma van de SER Zomeravondconcerten voortgezet door Popformatie “Something Else”. Dit gezelschap uit Slikkerveer is een enthousiast en gezellig popkoor met vrouwen van alle leeftijden, opgericht in 2013. 

Het koor is onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer en staat onder leiding van dirigent Dirk Bouillon. Dirk arrangeert de meeste nummers zelf en maakt er altijd een muzikaal en verrassend geheel van. Het repertoire van de groep bestaat uit zowel swingende als gevoelige nummers, vaak ondersteund door een gevarieerde choreografie. Volgend jaar hopen Something Else het 10-jarig jubileum te mogen vieren.
Elke donderdagavond repeteert het koor van 20.00 tot 22.30 uur in het clubgebouw van de Harmonie aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer Er wordt geoefend met bladmuziek, die tijdens de repetitie wordt uitgereikt. Thuis kan extra geoefend worden door middel van muziekbestanden die in Dropbox staan.
Er zijn vier stemgroepen binnen ons koor, namelijk hoge en lage sopranen en hoge en lage alten. Op dit moment kunnen met name de laagste stemmen extra versterking kunnen gebruiken.
Voor een kennismaking of weerzien is iedereen welkom om te komen luisteren tijdens het zomeravondconcert onder de pagodetent in het centrum aan het Jorisplein. Voor mensen die graag willen zitten is er een beperkt aantal stoelen aanwezig.