Vuurwerk bij de gondelvaart van 2015
Vuurwerk bij de gondelvaart van 2015

70+ tent bij gondelvaart

Algemeen

RIDDERKERK - Op zaterdag 17 september is er na zeven jaar weer een gondelvaart en vuurwerk in Rijsoord. Het wijkideeteam van Rijsoord wil ouderen (70 plus) uit Rijsoord uitnodigen om dit feest op de Waal van dichtbij mee te maken: “Wij willen een tent bouwen in de tuin van het Johannes Post Museum en daar veertig stoelen in plaatsen. Er zal een hapje en drankje aanwezig zijn dat u aangeboden wordt.”

Het in Rijsoord gevestigde bedrijf Intra Europe BV zal de kosten voor de te realiseren plekken en traktaties voor de ouderen voor zijn rekening nemen. De 70-plussers worden in de tent verwacht omstreeks 20.45 uur. De gondelvaart start om 21.30 uur. Om 23.00 uur zal een spetterend vuurwerk worden ontstoken.

Aanmelden
Wie dit bij het museum aan de Waalkant wil meemaken kan zich aanmelden bij Wil Leensvaart: 0180- 420 986 of janenwilleensvaart@hetnet.nl.
Bij veertig aanmeldingen kunnen er niet meer mensen bijkomen. Wie in aanmerking komt voor een plekje krijgt via e-mail bericht van bevestiging.
Indien er plaatsen over zijn kunnen oud Rijsoordenaars, ook zeventig plus, die elders wonen, in aanmerking komen. Ook zij kunnen zich nu al aanmelden.