Afbeelding
Foto:

O2 Fitness is persoonlijk

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je thuis voelt, persoonlijke aandacht centraal staat en je zowel individueel als in groepsverband kan trainen? Dan is O2 Fitness dé sportschool voor jou! “Daarnaast hebben wij alle faciliteiten die je nodig hebt en zorgen wij ervoor dat je jouw doelen behaald. We combineren verschillende soorten fitnessapparatuur om aan verschillende fitnessbehoeften en -niveaus te voldoen” stelt het team van de fitnessclub in Bolnes.
Wie lid wordt van O2 Fitness start altijd met een dubbele introductieles Tijdens deze introductie wordt men wegwijs gemaakt in de club en het persoonlijk doel bepaald. Ook wordt uitgelegd hoe er optimaal gebruik gemaakt kan worden van het digitale sportplatform: “Hier vind je actuele informatie over onze sportschool, een gezonde levensstijl en kun je jouw persoonlijke trainingsschema’s altijd inzien. Verder kan je het groepslesrooster inzien en een training inboeken.”
Energiek programma
Bij O2 Fitness is de nieuwste kracht- en cardio-apparatuur te vinden, samen met een energiek groepsoefenprogramma met onder andere Strong & Fit, Boxingbag, Pilates, Yoga, Power Pump, Fat-Attack, 55+ training en vele andere groepslessen. Het is een ondersteunende omgeving met allerlei soorten mensen die allemaal hun best doen om hun doelen te bereiken. De staf, trainers en groepsinstructeurs doen er alles aan om de leden een geweldige fitnesservaring te bieden: “Of je nu een moeder bent die weer in vorm wil komen, een marathonloper die probeert een paar minuten van je persoonlijke record af te scheren of gewoon gezond probeert te blijven, we helpen je graag om je potentieel te realiseren en je doelen te bereiken!”
Voor meer informatie kan men kijken op: www.O2fitness-ridderkerk.nl of langskomen bij de sportschool aan de Vechtstraat 5a (boven supermarkt Dirk Van Den Broek).