Lions voor goed doel

Op vrijdag 26 augustus organiseerden de Lionsclubs Hoeksche Waard, Moerdijk, Schiedam en IJsselmonde weer hun jaarlijkse gezamenlijke golftoernooi voor het goede doel. Dit jaar was de opbrengst voor de Stichting Ambulancewens. Het toernooi werd gehouden op de prachtige 18-holes baan van Landgoed Golfclub Cromstrijen in Numansdorp. In totaal kwamen zo’n 120 golfers in actie voor het goede doel.
Aan het slot van dit geslaagde evenement werd een symbolische cheque met het mooie bedrag van €16.000 namens de vier organiserende Lionsclubs overhandigd aan Kees Veldboer Jr., directeur van de Stichting Ambulance Wens.


Grondverkoop voor bouw vier bedrijven

De Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) heeft met vier partijen overeenstemming bereikt voor de bouw van nieuwe bedrijfsgebouwen.
Wanneer deze voorgenomen verkopen doorgang vinden zal er op het Ridderkerkse bedrijfsterrein gebouwd gaan worden op twee percelen aan de Peterselieweg. JPPW Development BV en AFL Property zullen de kavels hiervoor kopen of in erfpacht nemen.
Met Rozenburg Vastgoed BV is het tot een akkoord gekomen voor grondverkoop aan de Bieslookweg. Op dit kavel zal het nieuwe gebouw van Quooker gerealiseerd worden.
Sition BV zorgt voor de ontwikkeling van een perceel aan de Laurierweg.