Het nieuwe beeld van de kapsalon in de Ridderhof
Het nieuwe beeld van de kapsalon in de Ridderhof Foto:

Van Kats en Kats naar Hair & Looks

Na ruim 90 jaar gaat 'Kats en Kats kappers' verder onder de naam 'Hair & Looks Ridderkerk'. De kapsters staan met veel enthousiasme klaar om haar klanten weer te voorzien van een mooi kapsel.
Kats en Kats heeft in Ridderkerk een groot klantenbestand opgebouwd. De kapsalon voelt voor veel klanten daarom ook als een vertrouwde plek waar zij even kunnen ontspannen. Het goede nieuws is dan ook dat de huidige kapsters werkzaam blijven bij de kapsalon. Hair & Looks is dé kapsalon met hart voor de klant en gevoel voor haar en staat bekend om haar kappersabonnementen. De kapsters Priscilla, Cindy, Corinda, Sonja en Emily gaan zeer deskundig te werk en zorgen ervoor dat de wensen van de klant gerealiseerd worden.
Make-up
Sinds de overname is een aantal diensten veranderd, of beter gezegd, het pakket aan diensten is uitgebreid. De kapsters zijn de afgelopen tijd opgeleid in diverse kappersbehandelingen. Men kan nu ook terecht voor speciale barber -en krullenbehandelingen. Bij Hair & Looks gaat het zoals de naam al zegt niet alleen om het haar, maar ook om de looks. Sinds kort kan u daarom ook terecht voor make-up behandelingen. Op deze manier kan bijvoorbeeld een volledige bruidslook gerealiseerd worden. Om de overname te vieren is er zaterdag 1 oktober een gezellige borrel. Van 16.00 tot 19.00 uur is iedereen welkom bij deze receptie in de kapsalon. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men dan kennismaken met de nieuwe eigenaren