Afrit van A15 afgesloten

Bij de IJsselmonde knoop is vanaf vrijdag 23 september de afrit van de A15 het hele weekend afgesloten in verband met werkzaamheden. De werkzaamheden starten vrijdagavond om 21.00 uur. Volgens de planning zijn op maandagochtend 26 september om 05.00 uur zijn werkzaamheden afgerond. De toerit blijft het hele weekend wel beschikbaar. Met de werkzaamheden wordt de afrit verbreed met één rijstrook. 


Diner tegen eenzaamheid

Wekelijks op donderdag organiseert Het Anker van Bolnes een wijkdiner in het WVC aan de Noordstraat 255A. Voor veel bezoekers is dit de enige maaltijd in de week die samen met anderen genuttigd wordt.
In het kader van de Week tegen Eenzaamheid is er een speciale actie voor de diners op 29 september en 6 oktober. Deelnemers die voor die avond iemand uitnodigen die nog niet eerder is geweest, kunnen deze nieuwkomer gratis laten mee eten. Opgeven voor deze actie kan via: info@ankervanbolnes.nl of bij de toonbank van de kringloopwinkel in WVC Bolnes aan de Noordstraat 255.


Collecteren voor dieren

De Dierenbescherming zoekt mensen voor haar jaarlijkse collecte in Ridderkerk. Deze collecte is traditiegetrouw in de week van dierendag. De collectanten kunnen langs de deuren op een of meerdere dagen op 3 t/m 8 oktober. “Mede door te collecteren kunnen we het verschil maken voor de dieren. Alle hulp is daarom meer dan welkom” aldus de organisatie die hoopt op versterking van het collecteteam. Voor meer informatie en aanmelding: hulp
voordieren@hotmail.com.