Het publiek kon droog zitten
Het publiek kon droog zitten Foto:

Muzikaal feestje voor ouderen

Afgelopen zaterdag vond, ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van Winkelcentrum Vlietplein, een speciale muzikale dag voor de ouderen plaats op het winkelplein van Drievliet.
Ondanks het mindere weer, zo nu en dan een buitje, konden de ouderen volop genieten van muzikale optredens. De organisatie had ervoor gezorgd dat men lekker droog onder partytenten kon zitten, luisteren en zelf meezingen tijdens de optredens van o.a. Slagwerkband Licht Geraakt, Dukdalfkoor en Koor De Noordzangers.
Het repertoire liep uiteen van bekende klassiekers tot hedendaagse hits, van smartlappen en meezingers tot rustige ballads. Kortom: het werd een mooi en muzikaal feestje. Naast het genieten van de optredens kon men op deze dag ook nog genieten van gratis poffertjes. Hier werd volop gebruik van gemaakt!
De winkeliersvereniging kan, ondanks het mindere weer, terugkijken op een meer dan geslaagde Jubileum Ouderendag en wil daarnaast ook alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage en inzet op deze dag!

Finale van jubileum
Op zaterdag 1 oktober is de finale van de jubileumviering van het Vlietplein. Er is dan een kinderplein en livemuziek van onder andere de Lapré Band en Amazing Stroopwafels. DJ da Willyboy komt een paar uur draaien. Horeca op het plein zorgt voor een natje en een droogje. Ook zijn dan de prijsuitreikingen van de kassabonnenactie en de jubileumkleurwedstrijd.