Wederom verlies voor Taveri

De tafeltennissers van HBM Dakbedekking/Taveri hebben afgelopen vrijdagavond in Melissant een tweede nederlaag op rij tegen een laagvlieger geleden. Tegen de Treffers werd met het kleinst mogelijke verschil van 6-4 verloren. Patrick Weijers, toch al bezig met een sterk seizoen, speelde zijn beste wedstrijd van deze competie en bleef met een hattrick in het enkelspel deze avond ongeslagen. Ook in het dubbespel samen met Robert Beenes was hij succesvol en behield het duo de ongeslagen status in dit seizoen. In het enkelspel bleef Beenes net als Hans Stapels, ondanks meerdere matchpoints voor beiden, met lege handen. Een gelijkspel of een kleine overwinning had wel degelijk tot de mogelijkheden gehoord. Ondanks de nederlaag steeg HBM/Taveri toch een plaatsje op de ranglijst en bevindt zich nu op de tweede plaats in de hoofdklasse. Na vijf weken staat er komende vrijdagavond eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma en wel tegen middenmoter Docos uit Leiden.


Meeste forellen voor Giljamse

De forellenwedstrijd van ERHV De Waal is gewonnen door M. Giljamse. Hij kwam bij de visvijver in Achtmaal tot een vangst van bijna vier kilogram.
Uitslag: 1) M. Giljamse 3850 gram, 2) A. Middelveld 3250 gram, 3) J. Noordzij 2550 gram, 4) J. van Gelder 2450 gram, 5) W. de Jong 2400 gram.

Sintserie
De laatste wedstrijd van de Sintserie leverde winst op voor Piet den Boer. Hij kwam als enige boven de twee kilogram.
Uitslag 1) P. den Boer 2110 gram, 2) J. de Leeuw 1710 gram, 3) T. v.d. Ruit 1640 gram, 4) B. Dorsman 1410 gram, 5) W. in ’t Veld 1220 gram.


Commissie
bij RVVH

Bij RVVH is ter ondersteuning van het hoofdbestuur een bestuurscommissie gevormd. Voorzitter Stefen Komduur weet zich hiermee gesteund door Rudie Romeijn (secretaris bestuurscommissie), Arjan Ipskamp (coördinator jeugdafdeling), Jeroen van der Male (coördinator senioren dames en heren), Erik den Hartog (coordinator beheer en onderhoud), Mario Papavoine (coördinator financiële administratie) en Hennie van der Sluis (klankbord en mede-vertegenwoordiging hoofdbestuur).
Wil Sierat heet ad interim de rol van penningmeester op zich genomen.