Afbeelding

Peiling voor Seniorendag

Algemeen

RIDDERKERK - De supportersvereniging van vv Rijsoord en haar vrijwilligers pakken de draad weer op. De 46e Seniorendag zal bij voldoende belangstelling worden gehouden op donderdag 16 februari 2023! De locatie is natuurlijk de kantine van Rijsoord.
Na twee jaar te hebben overgeslagen wegens corona wil de organisatie peilen of ouderen weer in zijn voor dit Rijsoordse feest. “We kunnen het ons voorstellen dat het spannend voor senioren is om weer met veel mensen bij elkaar te komen. Daarom willen we een belangstellingsonderzoekje houden. Enerzijds om te peilen of er voldoende animo is en anderzijds om te kunnen bepalen of het organiseren van de dag lonend is” aldus de organisatoren.
Senioren kunnen van het belangstelling blijk geven door tussen nu en veertien dagen een berichtje te sturen naar jokevdwulp@hotmail.com of janpol@hotmail.com. Wie liever belt kan dit doen naar Joke v.d. Wulp 06 4059 5062 of Jan Pol 06 1347 0899: “Graag ontvangen wij uw bericht of telefoontje zodat de organisatie volle kracht kan doorgaan om er weer een geweldige dag van te maken.”