Bloemen voor het bridgekoppel Van Rikxoort/Saarloos
Bloemen voor het bridgekoppel Van Rikxoort/Saarloos Foto:

Clubkampioenen van bridgeclub Klaver Vier

Tijdens de afgelopen Algemene Leden Vergadering van de Ridderkerkse bridgeclub Klaver Vier is het paar Van Rikxoort/Saarloos gehuldigd, dat clubkampioen van het seizoen 2021-2022 is geworden.
De winnaars mochten uit handen van de voorzitter een boeket bloemen in ontvangst nemen, alsmede een speciaal hiervoor door chocoladeatelier Van Noppen gefabriceerde plak chocolade met vermelding van dit clubkampioenschap.

80 jaar
Bridgeclub Klaver Vier heeft begin dit jaar haar 80-jarig bestaan gevierd. De club heeft momenteel nog circa 100 leden en speelt op de woensdagavonden in het WVC Bolnes. Gedurende de winter wordt er competitie gespeeld. Gedurende een groot deel van de zomer is er een zomerladder. Ieder paar dat wil spelen, ook van buiten de vereniging, is dan welkom.

Wintercompetitie
Na alle perikelen rond corona, waardoor lange tijd niet in clubverband kon worden gespeeld en een aantal speelavonden dat moest vervallen in verband met de hoge temperaturen deze zomer, zijn de leden inmiddels weer vol enthousiasme gestart met de wintercompetitie 2022-2023. Wie interesse heeft om lid te worden en mee te komen kaarten, kan informatie vinden op: www.bcklaver4.nl.