Tessa, Jayda en Lisa kwamen goed voor de dag
Tessa, Jayda en Lisa kwamen goed voor de dag Foto:

Brons bij teamwedstrijd

Op zaterdag 26 november was er voor de jeugdturnsters van OKK Ridderkerk een teamwedstrijd in een combinatieteam met GV Barendrecht in supplement E. Voor OKK in actie kwamen Jayda, Tessa en Lisa.
Deze jeugdturnsters gingen vol zenuwen de wedstrijd in. Ze vormden een team met drie turnsters van GV Barendrecht. Zes turnsters mogen per toestel turnen en daarvan tellen er drie mee voor het klassement.
Voor Jayda waren er een paar spannende momenten met inturnen, maar wist toch een hele stabiele wedstrijd neer te zetten. Ze eindigde op de 13e plaats individueel.
Tessa is de nuchterste van dit stel. Zonde dat ze een val op balk had met haar bruggetje, maar liet haar kracht vooral zien op de powertoestellen. Een mooie tweede plaats op sprong en derde plaats op brug. Tessa werd indivueel zevende.
Voor Lisa was het niet echt een fijne wedstrijd. De zenuwen speelden een te grote rol en hadden dus een grote invloed op haar doen en laten. Haar scores vielen uiteindelijk best mee en ze wist individueel nestjes negende te worden. Op brug behaalde ze zelfs een gedeelde derde plaats. Belangrijk is dat ze vooral het vertrouwen weer terug vindt.
Aan het einde van de wedstrijd mochten deze meiden een medaille ophalen voor de derde plaats. Het eerste eremetaal van het nieuwe seizoen.