Drie punten voor RVVH

Na een serie gelijke spelen en verliespartijen mocht RVVH afgelopen zaterdag weer eens drie punten bijschrijven. Op eigen terrein werd met 2-0 gewonnen van SHO.
De eerste helft was het wedstrijdbeeld dat de supporters van RVVH dit seizoen vaak zien. Hun ploeg met veel balbezit, die maar tot weinig kansen komt. In de eerste helft waren er geen doelpunten te vieren. Kansen waren ook zeldzaam voor SHO, maar de bezoekers waren wel twee keer gevaarlijk.

Ban gebroken
In de tweede helft wist RVVH eindelijk de ban te breken. Laurens de Witte rukte sterk op en schoot fraai de 1-0 binnen. Het leidde tot meer druk van de Oud-Beijerlanders, maar keeper Tim Elkhuizen hoefde maar een paar keer serieus in actie te komen. Met nog zo’n vijftien minuten te spelen had RVVH de winst binnen. Een uitbraak bracht Gino Stolk alleen voor de keeper, waarna de meegelopen Tayfun Karaca de opzij gespeelde bal in het net mocht schuiven.